Xorosho » хорошая афиша » Chernihiv Jazz Open 2015 / Jazz Fest
0
0

Chernihiv Jazz Open 2015 / Jazz Fest

опубликовал kabatskiy 11-09-2015, 19:25
Найпівнічніше місто України запрошує 18-19 вересня послухати джаз.

Chernihiv Jazz Open 2015 / Jazz Fest

Шостий джазовий вікенд проходить у Чернігові – старовинному затишному місті на чарівній Десні.
Початок осені – найромантичніша пора, сутінки року, шпаринка між світами – жовте листя під ногами, павутиння, ще тепле сонце... Та джаз. Звичайно, джаз! Стародавній Чернігів з його монастирями, церквами, гарматами на Валу та курганами, просякнутий джазом більше, ніж може здатися.

Усі фестивальні події проходять у центрі міста – на Красній площі. На ній розташовано Чернігівський обласний академічний музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка, сцена якого є головним майданчиком фестивалю. Поруч з театром міститься невеличка відкрита Зелена сцена, яка під час фестивалю стає Джазовою та приймає молоді колективи і всіх бажаючих їх почути. Концерти на Джазовій зеленій сцені вільні для відвідування без жодних обмежень. Тут буде організовано досить великий майданчик з вуличною їжею, тематична фотовиставка, сувенірна алея. Отже, у численних гостей заходу, крім великих фестивальних концертів у драмтеатрі, буде можливість послухати джаз, ніжачись під ласкавим вересневим сонцем.

Програму 6-го фестивалю Chernihiv Jazz Open традиційно сформовано з джазової музики з етнічним забарвленням, джазу, який можна назвати класичним, та новаторського напряму.

У п'ятницю 18 вересня гості фестивалю почують український проект Urban Gypsy& Anna-Maria, а також Thierry Maillard Trio з Франції. А в суботу 19 вересня на головній сцені виступить Квінтет Денніса Аду з програмою класичного американського джазу в сучасних авторських интерпретаціях, а також World Trio Йоргас Сколіаса з Польщі.

Посилання на програму фестивалю: http://www.chejazz.info/#program.

Ще один цікавий момент полягає в тому, що 6-й фестиваль проходить під час святкування Дня міста та його включено до офіційних урочистих заходів. Тобто, окрім того, що фестиваль пропонує вкрай цікаву програму, в місті проходитимуть ще й інші культурні заходи. Тому, якщо ви давно замислювалися про відвідування стародавнього Чернігова, то фестиваль Chernihiv Jazz Open – прекрасний привід зробити це.

Джаз та бабине літо в Чернігові – не пропустіть!
Комментарии к новости
Влад
vladdelkafa12 сентября 2015 18:58
Кто в курсе, Ди Пьяцца сейчас с Майаром катается?
12
09
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Лента комментариев
18 октября 2023 19:12
...
а флака ні в кого немає?
3 мая 2023 12:14
...
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6170562
22 апреля 2023 15:49
...
Інтерв'ю з Олександром Піпою
20 апреля 2023 13:05
...
Может у кого сохранилась эта компиляция? Киньте ссыль в личку или реапните плиз)))
19 декабря 2022 14:53
...
fail ne neyden(((((((((((((
21 ноября 2022 20:02
...
Дякую за знайомство!